Ο νεαρός παραδόθηκε και συνελήφθη στην Κορυτσά
Στα χέρια της Αλβανικής Αστυνομίας είναι πλέον ο 20χρονος Αλβανός ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού στην περιοχή της Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.
Ο νεαρός, συνελήφθη πριν από λίγο στην Κορυτσά, ενώ σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. Πλέον αναμένονται οι διαδικασίες για την έκδοσή του στη χώρα μας.
Να θυμίσουμε πως νωρίτερα ο δικηγόρος του είχε προμηνύσει ότι ο πελάτης του θα παραδοθεί, κάτι το οποίο έγινε και η Αστυνομία τον συνέλαβε περνώντας του χειροπέδες. Πλέον η ΕΛ.ΑΣ. έχει στα χέρια της και τους 11 εμπλεκόμενους στην υπόθεση.
Ο νεαρός είναι σκληρός χούλιγκαν και μέλος του συνδέσμου της Θύρας 4 ενώ διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τον 23χρονο ο οποίος φέρεται να είναι ο δολοφόνος του Άλκη. Στο πόδι του έχει ένα τατουάζ με την ημερομηνία ίδρυσης του ΠΑΟΚ.
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Η έκθεση του Ανθρωποκτονιών για τον ρόλο και των 11 κατηγορούμενων
- Σαφής προειδοποίηση από την Πολωνία για την προστασία του εναέριου χώρου της
- Γιάννης Στουρνάρας: Κίνδυνος χρεοκοπίας αν αυξήσουμε 30% τους μισθούς
- Εργκίν Αταμάν: Ευχαριστίες στους φιλάθλους της Μελβούρνης για την ατμόσφαιρα του NBA
- Η OpenAI συνεργάζεται με την Luxshare για την ανάπτυξη μιας καινοτόμου συσκευής
- Η περίπτωση Μπάιντεν και η επείγουσα ανάγκη για τακτικούς δερματολογικούς ελέγχους