Έγινε αντιληπτός μετά τον εμβολιασμό του
Με τα στοιχεία κάποιου άλλου θέλησε να εμβολιαστεί ένας άνδρας περίπου 40-45 ετών στην Πάτρα, ωστόσο μετά τον εμβολιασμό του έγινε αντιληπτός.
Όταν πραγματοποιήθηκε έλεγχος ταυτοπροσωπίας, φάνηκε ότι επρόκειτο για διαφορετικό άτομο σε σχέση με αυτό που απεικονιζόταν στην ταυτότητα, η οποία άνηκε σε έναν 28χρονο. Όταν ο άνδρας κατάλαβε ότι οι γιατροί αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για άλλον, έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε, παρόλο που του ζήτησαν να μείνει εκεί έτσι ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.
Παρόλο που ο άνδρας εμβολιάστηκε, ο εμβολιασμός δεν καταχωρήθηκε ποτέ, και στη συνέχεια οι γιατροί επικοινώνησαν με τον κάτοχο της ταυτότητας, εκείνος τους είπε ότι θα πάει να εμβολιαστεί ωστόσο δεν το έκανε.
Δείτε επίσης: Κορονοϊός: Πιθανή η χαλάρωση των μέτρων
- Νέα εντολή Τραμπ για στρατιωτική ανάπτυξη της εθνοφρουράς στο Μέμφις
- Δύο θάνατοι από ρωσικές επιδρομές στη νότια Ουκρανία
- Γουστάβο Πέτρο: Η Κολομβία χάνει τη στήριξη των ΗΠΑ στον πόλεμο κατά των ναρκωτικών
- Κάρολ Ναβρότσκι: Απαραίτητο να προετοιμαστούμε για πόλεμο για να διασφαλίσουμε την ειρήνη
- Συνεχείς βομβαρδισμοί στην πόλη της Γάζας προκαλούν ανησυχία