Η νεαρή μαθήτρια φαίνεται να ταλαιπωρήθηκε αρκετά από την στυλιστική επιλογή της
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της σημερινής παρέλασης απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός ο οποίος «έπιασε» μια μαθήτρια στην Πάτρα να κρατά τις γόβες στα χέρια της και να παρελαύνει ξυπόλυτη.
Σύμφωνα με το thebest η νεαρή ένιωσε πως δεν μπορεί να περπατήσει με τα συγκεκριμένα παπούτσια και αποφάσισε να τα βγάλει. Έβγαλε τις γόβες, τις πήρε στο χέρι και ολοκλήρωσε ξυπόλυτη την παρέλαση!
Στον αντίποδα, η διπλανή της, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία έκανε μια πιο …ασφαλή επιλογή φορώντας άρβυλο.

Δείτε επίσης: Στ. Καλαφάτης: «H υπερηφάνεια για το “ΟΧΙ” γίνεται έμπνευση για τις απαντήσεις στις προκλήσεις των γειτόνων μας»
- Ενίσχυση των σχέσεων με την ελληνική διασπορά: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μουσείο της Ακρόπολης
- Φωτιά στην Κάλυμνο: Υπό έλεγχο χωρίς ενεργό μέτωπο
- Εκδήλωση πυρκαγιάς στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου – Άμεση κατάσβεση
- Ανακαλύψεις για τη μεσογειακή διατροφή: Οφέλη στην ψυχική υγεία
- Ανατροπή στην διπλωματία: Η Βρετανία αποσύρει τους διπλωμάτες της από το Ιράν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
