Ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, έκανε λόγο για τρεις περιπτώσεις ανθρωποκτονίας τονίζοντας πως και άλλα δύο παιδιά έχουν «μιλήσει»
Διαδοχικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, της Ρούλας Πισπιρίγκου.
Ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων μίλησε στο Mega, σημειώνοντας πως στο μικροσκόπιο μπαίνουν, πλέον, οι ιατροδικαστικές εκθέσεις των θανάτων των δύο άλλων παιδιών.
«Λύθηκε ένα περιστατικό που ήταν σε εξέλιξη και στο οποίο είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε πάρα πολλές εξετάσεις, να έχουμε έναν πλούσιο ιατρικό φάκελο και μια μαρτυρία της μητέρας που μας έλεγε πάρα πολλά».
Δείτε επίσης: Πάτρα: Απολύθηκε από τη δουλειά του ο Μάνος Δασκαλάκης
- Ευρωπαίοι ηγέτες ζητούν συνεχιζόμενη πίεση στη Ρωσία προτού την επικείμενη σύνοδο κορυφής ΗΠΑ-Ρωσίας
- ΗΠΑ: Ο Λευκός Οίκος εξετάζει πρόσκληση στον Ζελένσκι για τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα
- ΗΠΑ: Αλλαγές στις κλιματικές εκθέσεις των τελευταίων 25 ετών
- Γάζα: Η σφαγή αμάχων κατά την αναζήτηση τροφίμων – Ανατριχιαστικές εικόνες
- Γάζα: Επικίνδυνες οι αεροπορικές ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας σε πυκνοκατοικημένες περιοχές σύμφωνα με γιατρούς