Στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οδηγούν άνδρες της ασφάλειας την μητέρα των τριών νεκρών παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου.
Σε λίγο η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών στην Πάτρα που έχασαν την ζωή τους με ανεξήγητο τρόπο, αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να οδηγηθεί στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών από άνδρες της Ασφάλειας.
Κατά πληροφορίες, στις τοξικολογικές εξετάσεις βρέθηκε ουσία που δεν περιλαμβανόταν στην φαρμακευτική αγωγή.
Δείτε επίσης: Κωστής Χατζηδάκης προς ΣΥΡΙΖΑ: «Κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους ευάλωτους, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδιά»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
- Γιορτή σήμερα 22 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν και τιμά η Εκκλησία τον Όσιο Αβέρκιο
![]()

