Οι συλλήψεις θα είναι περισσότερες από μια όπως ανέφερε
«Τρέχουν» οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί ως βασική ύποπτη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.
Ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία Χρήστος Ρουγκάλας μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις μετά από αυτήν της μητέρας.
Πιο συγκεκριμένα, είπε ότι οι συλλήψεις όπως πιστεύει ο ίδιος θα είναι σίγουρα τρεις, και όταν ρωτήθηκε για το αν βλέπει να συλλαμβάνεται και ο πατέρας Μάνος Δασκαλάκης απάντησε καταφατικά.
Όσον αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».
Δείτε επίσης: Κουσουλός στον εκπρόσωπο των αστυνομικών: «Μία Πισπιρίγκου από την Πάτρα ξεγύμνωσε το σύστημα» (vid)
- Η Ρωσία παρουσίασε το πυρηνικό υποβρύχιο Χαμπαρόβσκ, ικανό να μεταφέρει το υπερόπλο Poseidon [βίντεο]
- Ουκρανία: Ασταθής κατάσταση στο Ποκρόβσκ με σφοδρές μάχες στην πόλη
- Η Ρωσία παρακολουθεί προσεκτικά τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα, αναφέρει το Κρεμλίνο
- Η βρετανική αστυνομία κήρυξε τον κωδικό Πλάτωνα κατά τη διάρκεια της επίθεσης σε τρένο: Τι σημαίνει αυτό
- Συνάντηση του Δένδια με τη νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ στην Αθήνα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
![]()
