Ο αστυνομικός υποστήριξε πως ο 20χρονος γκρέμισε τις μηχανές τους
Στην αποκάλυψη ότι ο 20χρονος που έχασε τη ζωή του στο Πέραμα είχε στραφεί κατά των αστυνομικών προχώρησε ένας μοτοσικλετιστής της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ εξηγώντας για ποιο λόγο πυροβόλησαν τόσες φορές στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.
Αναλυτικά είπε:
«Μάς επιτέθηκε (ο 20χρονος) με το αυτοκίνητο… Γκρέμισε διαδοχικά όλες τις μοτοσικλέτες μας. Ενεργήσαμε πυροβολισμούς όταν είχε παρασύρει μια μοτοσικλέτα με το συνάδελφό μας πάνω σε αυτή. Επιδιώκαμε την ακινητοποίηση του αυτοκινήτου των δραστών. Μετά το περιστατικό, όταν διαπιστώσαμε ότι όλοι οι συνάδελφοι ήταν καλά ειδοποιήσαμε το κέντρο και στη συνέχεια δώσαμε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες με τουρνικέ και αιμοστατικούς επιδέσμους. Όλα έγιναν για την αποτροπή άμεσου κινδύνου της ζωής μου και των συναδέλφων μου».
Οι μαρτυρίες των υπόλοιπων έξι αστυνομικών στον εισαγγελέα Πειραιά δείχνουν να μη διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτά που είπε ο μοτοσικλετιστής. Ο λόγος για τον οποίο ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης έδωσε εντολή να σταματήσει η καταδίωξη, ήταν η πολύ μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα του 20χρονου, αφού πριν από λίγο καιρό ένας οδηγός μηχανής στο Αιγάλεω έχασε τη ζωή του γι αυτόν τον λόγο.
Δείτε επίσης: Πέραμα: Γι αυτό δόθηκε η εντολή να σταματήσει η καταδίωξη (vids)
- Αποδέσμευση παγωμένων περιουσιακών στοιχείων ζητά το Ιράν πριν τη συμφωνία με τις ΗΠΑ
- Άρης: Σημαντική συμφωνία με τον Ει Τζέι Λίντελ
- Η παρακαταθήκη του Γιώργου Σουφλιά: Ένας στυλοβάτης της πολιτικής ζωής της Θεσσαλίας
- Διλήμματα για τις επόμενες γενιές: Ο Παύλος Μαρινάκης ανακοινώνει αλλαγές στην κυβέρνηση
- Καταγγελία της Κολομβιανής Ομοσπονδίας για πολιτική παρέμβαση στους διεθνείς παίκτες
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

