Ο τραγουδιστής τοποθετήθηκε μετά την απάντηση της Προέδρου της ΕΙΝΑΠ Ματίνας Παγώνη
Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στην εκπομπή «Love It» και φρόντισε να απαντήσει στα όσα είχε πει η Ματίνα Παγώνη. Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφερόμενη στις απόψεις που έχει γνωστοποιήσει ο τραγουδιστής είπε «ο καθένας στο είδος του».
Ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε την απάντησή της λέγοντας πως με αυτήν τη λογική «δεν θα έπρεπε να μιλούν ούτε οι δημοσιογράφοι ούτε οι δικηγόροι. Ας πούμε η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία τέτοια ειδικότητα που μπορεί να ξέρει για τα εμβόλια. Ιδέα δεν έχει».
Επίσης δήλωσε ότι «κάθε δράση φέρνει και αντίδραση» μιλώντας για τα όσα λέγονται γι αυτόν.
«Δεν είμαι σε κάποιο σχήμα αυτό το διάστημα γιατί δεν γίνονται μεγάλα σχήματα που να με αφορούν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι δεύτερο όνομα σε κάποιο σχήμα, δεν με ενδιέφερε ποτέ η μαρκίζα. Με τον Πάνο Κιάμο δεν νομίζω να μπορούσα να συνεργαστώ γιατί ρεπερτοριακά δεν συμπίπτουμε, αλλά έχω ακούσει ότι είναι φανταστικό παιδί».
- Σουδάν: Τουλάχιστον 165 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους σε δέκα ημέρες επιθέσεων στην Ελ Φάσερ
- Μετρό: Ανασύρθηκε νεκρός ο άνδρας που έπεσε στις γραμμές στον σταθμό Ακρόπολη
- Ισχυρή επίδοση της Meta με έσοδα που ξεπερνούν τις προσδοκίες των αναλυτών
- Η ανάπτυξη του Azure ενισχύει τα έσοδα της Microsoft και καθησυχάζει τις ανησυχίες για την τεχνητή νοημοσύνη
- Το κρίσιμο στοίχημα του Jensen Huang για την Nvidia