Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ένας 33χρονος Αλβανός ο οποίος απείλησε να σκοτώσει τη σύζυγό του στο Πήλιο επειδή δεν είχε ελαιόλαδο στο τραπέζι.
Ο άνδρας συνελήφθη ενώ βρίσκονταν στο σπίτι του στα Κάτω Λεχώνια μετά από καταγγελία της συζύγου του, ότι την απείλησε ότι θα την σκοτώσει.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής, ζήτησε προθεσμία και ορίστηκε να δικαστεί την Παρασκευή.
Σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού, η σύζυγος του κατηγορούμενου αναζητήθηκε, αλλά δεν εντοπίστηκε, προκειμένου να κληθεί να καταθέσει στο Δικαστήριο.
Δείτε επίσης: ΑΠΘ: Έβαψαν ξανά με σπρέι την Πρυτανία – Απειλητικά μηνύματα και συνθήματα (pics)
- Η αύξηση του πληθυσμού απαιτεί επαναστατικές τεχνολογίες σίτισης για το μέλλον
- Εντυπωσιακή έναρξη της 66ης Συνόδου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
- Συναγερμός στο Ισραήλ: Πύραυλοι εκτοξεύθηκαν από το Ιράν
- Φωτεινό αντικείμενο εντυπωσιάζει στον ουρανό της Μυκόνου
- Η Gen Z και ο σύγχρονος σοσιαλισμός: Μια νέα οικονομική προοπτική για τη γενιά μας
![]()

