Τι ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας
Τη χαλάρωση των μέτρων ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, αφού είπε ότι θα επιστρέψει από τις αρχές του επόμενου μήνα η μουσική στην εστίαση, ενώ το ωράριο θα είναι ελεύθερο.
Όσον αφορά την πληρότητα των γηπέδων, ο κ. Πλεύρης είπε πως το μέτρο θα συνεχίσει να ισχύει και θα επανεξεταστεί το επόμενο διάστημα. ‘
Τι γίνεται με τους εμβολιασμούς
Πολλοί συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να εμβολιαστούν λόγω της κακοκαιρίας. ο κ. Πλεύρης είπε πως θα δοθεί παράταση στην ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού (σ.σ. για όσους έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους) μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου.
Δείτε επίσης: Κακοκαιρία «Ελπίς»: Έγκυος θα γεννήσει με τρεις μέρες καθυστέρηση λόγω του χιονιά
- Διάσωση 61 μεταναστών νότια της Κρήτης: Δύο επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης
- Εκδήλωση πυρκαγιάς σε χαμηλή βλάστηση στα Αμπελάκια Σαλαμίνας
- Συνελήφθη καταζητούμενος από την Ίντερπολ για δολοφονία Έλληνα στην Αυστραλία το 1999 στο Αίγιο
- Σημαντικές σεισμικές δονήσεις καταγράφηκαν στην Αθήνα
- Κυρ. Βελόπουλος: Η πρόταση της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος «συμπεριλαμβάνει διευκολύνσεις για τις business των κολλητών του πρωθυπουργού»
![]()

