Ο Υπουργός Υγείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περιορισμοί στα ταξίδια προς τη Νότιο Αφρική
Μετά την εμφάνιση της νέας μετάλλαξης της Μποτσουάνας στη Νότιο Αφρική, ορισμένες χώρες έχουν ήδη απαγορεύσει τις πτήσεις προς τις χώρες οι οποίες είναι επικίνδυνες, κάτι το οποίο ενδέχεται να κάνει και η Ελλάδα σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.
Ο ίδιος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, είπε πως «θα πάμε και εμείς σε σκληρή γραμμή, αλλά θα πρέπει πρώτα οι επιστήμονές μας να έχουν καθαρή εικόνα».
Θυμίζουμε πως σήμερα η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων συνεδριάζει έτσι ώστε να εξετάσει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι τώρα για τη συγκεκριμένη μετάλλαξη.
Δείτε επίσης: Αλ. Τσίπρας: Ο κ. Μητσοτάκης να λάβει μέτρα για να μην κάνουμε μαύρα Χριστούγεννα
- Συναγερμός στη Μόσχα: αναχαιτίστηκαν 630 μη επανδρωμένα αεροσκάφη που κατευθύνονταν προς την πόλη
- Νέα πυραυλική επίθεση στο Κίεβο: Ρωσικά πλήγματα και επιδρομή drones στη ρωσική Λίπετσκ
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
![]()

