Η πορεία ακινητοποιήθηκε και τα μέλη των φοιτητικών συλλόγων άρχισαν να τραγουδούν
Ρεπορτάζ: Ντιέγκο Σάες – Παπαχρήστου
Σε μια στιγμή που η μεγάλη πορεία του Πολυτεχνείου ακινητοποιήθηκε για λίγο επί της Τσιμισκή, τα μέλη των φοιτητών συλλόγων, και συγκεκριμένα του μπλόκου που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της πορείας, άρχισαν να τραγουδούν το «Ποτέ θα κάνει ξαστεριά» του Νίκου Ξυλούρη και το «Ακορντεόν» του Μάνου Λοΐζου.
Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν από τους φοιτητικούς συλλόγους: «Έξω το ΝΑΤΟ να φύγουμε οι βάσεις, καμία συμμετοχή στις επεμβάσεις« «Το Πολυτεχνείο ζει σε αγώνες μας καλεί» «Στο Πολυτεχνείο μίλησε ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός» «Η ιστορία γράφεται με ανυπακοή, αγώνες, ρήξη, ανατροπή»
Δείτε επίσης: Αθήνα: Έφτασε στην Αμερικανική Πρεσβεία η πορεία (pics)
- Αδελφοί Αγγελόπουλοι: «Καμία ελληνική ομάδα δεν έχει φτάσει σε τέσσερα σερί φάιναλ φορ, ήρθε η ώρα να το κατακτήσουμε»
- Ιράν: Αναβάλλεται η συνάντηση με Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία για το πυρηνικό πρόγραμμα
- Μπαρτζώκας: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, τον κόσμο και το σταφ για την πρόκριση στο F-4»
- Παπανικολάου: Η σημασία της χρονιάς για τον σύλλογο και οι τελευταίες προκλήσεις
- Συγκλονιστική αναμέτρηση Μουζέτι και Ντρέιπερ στον δεύτερο ημιτελικό του Madrid Open
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr