Η ίδια ανέφερε πως η εκπομπή θα προβληθεί στις 6 Μαΐου
Διάλειμμα λίγων ημερών λόγω του Πάσχα θα κάνει η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη να αναφέρει πως «μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων».
«Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος.
Αναλυτικά το μήνυμά της:
«Το “Τούνελ” έσβησε τα φώτα του για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα. Βιώνουμε για μία ακόμα χρονιά δύσκολες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι δολοφονίες αυξήθηκαν και μας πληγώνει η εικόνα των θυμάτων.
Παιδιά αδύναμα, ανυπεράσπιστα, να χάνουν τη ζωή τους από τα χέρια των ίδιων των γονιών τους.
Παιδιά ματώνουν και “σβήνουν” όμως και σ’ έναν πόλεμο δίχως αιτία. Οικογένειες ξεκληρίζονται και πόλεις ολόκληρες καταστρέφονται.
Πάντα, μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση. Ευχή όλων μας, οι… τρανοί που αποφασίζουν για τις ζωές μας, να τα βρουν και να βάλουν τέλος στην αιματοχυσία.
Ας είναι η Εβδομάδα των Παθών, μία περίοδος που θα μας οδηγήσει σε μία προσωπική και πνευματική κάθαρση. Το Αναστάσιμο φως, ας φωτίσει τις καρδιές μας και ας ζωντανέψει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Εμείς θα βρεθούμε και πάλι στις 6 Μαΐου στη MEGA-λη παρέα της Παρασκευής.
Σας εύχομαι ήρεμες και ξέγνοιαστες πασχαλιάτικες ημέρες! Καλή Ανάσταση σε όλους τους τομείς… Με την αγάπη μου, Αγγελική».
Δείτε επίσης: Οι αιχμηρές ευχές της Αγγελικής Νικολούλη: Μετά το Γολγοθά και τη Σταύρωση, έρχεται η Ανάσταση
- Η ρόλος της δασκάλας στη ζωή της Ρούμπι Μπρίτζες: Ένας φόρος τιμής στην αντοχή και την εκπαίδευση
- Παγκόσμια χρηματοδότηση υγείας: Ενώπιον ιστορικών προκλήσεων σύμφωνα με τον ΠΟΥ
- Ο Τραμπ ανακοινώνει την απομάκρυνση του Γουόλτς και προτείνει νέο σύμβουλο εθνικής ασφάλειας
- Σπανούλης: «Είναι απαραίτητο να αλλάξουμε νοοτροπία»
- Καιρός: Διακυμάνσεις θερμοκρασίας από 30°C στη Θεσσαλονίκη έως 17°C στη Ρόδο και Κρήτη