Ένας πρώην εργοδότης Μάνου Δασκαλάκη μίλησε για την σχέση του μαζί του
Ο πρώην εργοδότης μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS: «Μόνο για τα παιδιά του έλεγε, πιο πολύ για την μικρή αυτή την Τζωρτζίνα, το υπεραγάπαγε. Από ό,τι έλεγε ήθελε να το φέρει να δει τον μπαμπά του να τραγουδάει, τον μπαμπά της, μέτραγε εκεί την πόρτα να δει αν χωράει να περάσει το καροτσάκι του. Μου έλεγε ότι είναι ταλέντο, ότι τραγουδάει, πριν πάθει έτσι, πριν αρρωστήσει πιο βαριά, ότι χόρευε, της είχε πάρει και ηχητικά μου είχε πει.
Την αγαπούσε πάρα πολύ, ήταν η αδυναμία του. Εγώ γνώρισα έναν άνθρωπο που λάτρευε το παιδάκι του. Ενδεχομένως το λάτρευε ιδιαίτερα γιατί είχε χάσει άλλα δύο. Εγώ έτσι το δικαιολόγησα, γιατί τόσο πολύ το αγαπάει» και συμπλήρωσε:
«Ένας στεναχωρημένος άνθρωπος εγώ επειδή ήξερα και το ιστορικό του, μπορούσα να το διακρίνω αυτό, μάλιστα δεν ήθελα έτσι να… Επειδή κάναμε και μία πρόβα, δεν ήθελα να του υπενθυμίσω το γεγονός που είχα μάθει για τα παιδάκια του, μόλις του το είπα έγινε χάλια.
Άρχισε να κλαίει, άρχισε να καπνίζει και μου εκμυστηρεύτηκε ότι, γιατί μου έκανε εντύπωση ότι μπορεί και τραγουδάει, και μου λέει ‘Κοίτα Σπύρο εάν δεν είχα την διέξοδο της μουσικής με αυτά που έχω πάθει, θα είχα αυτοκτονήσει’ και έκλαιγε, εγώ τον πίστεψα δεν είχα λόγο, ένα καλό παιδί είδα μπροστά μου».
Δείτε επίσης: Ανησυχία για την εμφάνιση ηπατίτιδας σε παιδιά – Η σύνδεση της με τον κορονοϊό
- Τσίπρας για Ιθάκη: Η ανάγκη να ακουστεί η δική μου φωνή και η αλήθεια όπως τη βίωσα
- ΝΔ: Ερώτηση 11 βουλευτών για τη στρέβλωση της αγοράς από το χρηματιστήριο ενέργειας
- Αλέξανδρος Γκιννής: «Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι θα είμαι ο πρώτος Λαμπαδηδρόμος, με στόχο το μετάλλιο»
- Ουκρανία: Νέα στρατηγική συνεργασία με τη στρατιωτική συμμαχία των χωρών της Βόρειας Ευρώπης
- Ανατροπή στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: Αποχωρεί ο Χάνσι Φλικ στο τέλος της σεζόν
![]()
