Για τη Ρούλα Πισπιρίγκου κι όσα γνώριζε για τη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη μίλησε πρώην σύντροφος της στο “Χαμογέλα και Πάλι”
«Όταν τα είχα με την Ρούλα και της είπα μετά από ένα μήνα θέλω να χωρίσουμε, γύρισε και μου είπε πως αν γίνει αυτό θα πω στους φίλους σου διάφορα πράγματα που ξέρω για εσένα και μου τα έχεις εμπιστευτεί.
Ναι την έχω ικανή να σκοτώσει τα παιδιά της για τον Μάνο. Τον αγαπούσε πάρα πολύ, τον ήθελε δίπλα της. Το πιστεύω ναι. Γιατί από ότι είχα ακούσει, ο Μάνος τους είχε πιάσει με άλλον στο κρεβάτι. Δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί της, ένα τελευταίο μήνυμα της είχα στείλει. Ρούλα μου της λέω ζωή σε εσάς, είναι το τρίτο παιδάκι που έχεις χάσει, δεν ξέρω τι να πω και μου απάντησε με ένα απαθητικό μήνυμα ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Αυτό».
Δείτε επίσης: Λ. Λαζόπουλος: «Η Ρούλα είναι βέβαιη ότι θα εξαπατήσει τον ανιχνευτή ψεύδους, γιατί είναι ένα μηχάνημα κι η ίδια» (vid)
- Κουρτουά: «Θα πάμε στην Βαρκελώνη για να νικήσουμε» ενόψει Clasico με τη Μπαρτσελόνα
- ΠΑΣΟΚ: Να δοθούν πλήρεις απαντήσεις σήμερα για τον κ. Μπεκίρη
- Επανεκτίθεται το άγαλμα του ιππέα Ακρ. 700 στο Μουσείο Ακρόπολης
- Investopia Athens: Ενέργεια, συνδεσιμότητα και ΑΙ στο επίκεντρο της συνεργασίας Ελλάδας – ΗΑΕ
- Heineken: Έφεση για την αποζημίωση 111 εκατ. ευρώ στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης
![]()
