Οι ισχυροί άνεμοι φθάνουν πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ
Ανεκτέλεστα παραμένουν από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και νησιά ανατολικού Αιγαίου, λόγω των ισχυρών ανέμων που εξακολουθούν να πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές, οι οποίοι σύμφωνα με την ΕΜΥ φθάνουν πρόσκαιρα στο Αιγαίο τα 9 μποφόρ.
Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό. Επίσης από τη Ραφήνα δεν εκτελούνται τα δρομολόγια για τις Κυκλάδες. Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από το Λαύριο.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για αλλαγές ή τροποποιήσεις που μπορεί να υπάρξουν στα δρομολόγια από τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
Δείτε επίσης: Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη την επικράτεια – Έρχονται χιονοπτώσεις σε Ήπειρο και Θεσσαλία
- Νίκη-ανάσα για το Μαρούσι απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 80-74
- Ομάδα φίλων του ΟΗΕ για την προστασία δημοσιογράφων: «Δεσμευόμαστε για έναν ελεύθερο, ανεξάρτητο και πλουραλιστικό Τύπο»
- Κίνα – ΗΠΑ: Θα υπερισχύσει κάποια πλευρά στον εμπορικό πόλεμο ή θα προκληθεί αμοιβαία καταστροφή;
- Γουίλις: Αξιολογείστε τον Αταμάν όπως του αξίζει
- «Σημαντική νίκη για το Μαρούσι στην προσπάθεια παραμονής του»