Στο βίντεο που ανήρτησαν τραγουδούν κάλαντα – Η εκπομπή επιστρέφει 10 Ιανουαρίου
Μετά την απόλυση και οριστική διαγραφή του καταγγελθέντος Στάθη Παναγιωτόπουλου από την ομάδα των Ράδιο Αρβύλα, κυκλοφόρησε και δεύτερο διαφημιστικό για την επιστροφή της ομάδας στους τηλεοπτικούς δέκτες.
Στο βίντεο, εμφανίζονται μαυροφορεμένοι με χριστουγεννιάτικους σκούφους να τραγουδούν κάλαντα, όταν μια φωνή του ρωτά: “Έτσι τα λέτε εσείς; Χωρίς να ρωτάτε;”
Αμέσως τότε σύσσωμοι απαντούν: “Να τα πούμε;”, με την τελική απάντηση να δίνεται από την φωνή: “Θα τα πείτε! Από την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου”.
Δείτε επίσης: Γερμανία: Παρήγγειλε ένα εκατομμύριο δόσεις από το χάπι της Pfizer
- Θεσσαλονίκη: Νέα έργα και ηλεκτρικά λεωφορεία αλλάζουν την καθημερινότητα, δηλώνουν Κώτσηρας και Γκιουλέκας
- Καύσωνας: Ανοιχτές κλιματιζόμενες αίθουσες από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την προστασία των πολιτών
- Κανονικά προπονήθηκε ο Φαν Ντρόνγκελεν, εκκρεμεί το δελτίο του
- Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του παγκόσμιου σκακιού με το 9ο Διεθνές Σκακιστικό Τουρνουά Θεσσαλονίκης
- «Τουρισμός στις αναμνήσεις» για τη Σεμερτζίδου
![]()
