Συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα του Ράλι Ακρόπολις το οποίο αναμένεται να ρίξει αυλαία με τις αυριανές τρεις ειδικές διαδρομές.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
«Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου το πρώτο αυτοκίνητο θα φύγει από τη Λαμία στις 7.15 και στις 8.32 θα ξεκινήσει την προσπάθειά του στην «Παύλιανη 1» των 26,25 χλμ. Ακολουθεί στις 9.57 η «Γραβιά» των 24,81 χλμ. και εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο λιμάνι της Ιτέας για το Tyre Fitting Zone.
Το πρόγραμμα συνεχίζεται στις 11.52 με τους «Βωξίτες» των 22,97 χλμ., ενώ ακολούθως τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς το «Ελευθεροχώρι» των 18,14 χλμ. στις 13.08.
Μετά το Service στη Λαμία θα διεξαχθεί το απογευματινό σκέλος, το οποίο περιλαμβάνει τις ειδικές «Παύλιανη 2» με μήκος 24,25 χλμ. στις 16.26 και «Ελευθεροχώρι 2» με μήκος 18.14 χλμ. στις 18.08. Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται στο Service Park της Λαμίας λίγο μετά τις 19.00.»
Δείτε επίσης: Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ορεινά της χώρας
- Στο Κίεβο το κρίσιμο ραντεβού των Αμερικανών απεσταλμένων με τον Ζελένσκι
- Κλιμακώνεται η ένταση: το Ιράν προειδοποιεί για σφοδρότερη απάντηση στις επιθέσεις των ΗΠΑ
- ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης μίλησε για αθλητικές υποδομές και τα έργα στη Θεσσαλονίκη
- Στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο στοίχημα των υποδομών: ο κάθετος άξονας προς το Βουκουρέστι, λέει ο Τζιτζικώστας
- Ζώδια εβδομάδας: τα do’s και τα don’ts [06.09-12.09.2026]
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
