Η σημαία έχει βάρος 160 κιλά και μέγεθος 1.500 τετραγωνικά μέτρα
Η μεγαλύτερη σημαία στην ελληνική επικράτεια έκανε την εμφάνισή της σήμερα το πρωί στην Σαντορίνη, ανήμερα της εθνικής μάς επετείου.
Την πρωτοβουλία στη Σαντορίνη πήρε ο Γιάννης Συκινιώτης και ομάδα νέων του νησιού που μαζί με τον κ. Μανόλη Ορφανό και άλλους εκπροσώπους του νησιού με τη γαλανόλευκη κυματίζει περήφανη όπως γράφει το cyclades24.gr.
Η σημαία, την οποία εμπνεύστηκαν μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Κρητών Σαντορίνης και ο Σύλλογος Ποντίων Σαντορίνης, κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία ομάδας Σαντορινιών και με τη βοήθεια εθελοντών και έχει βάρος 160 κιλά και μέγεθος 1.500 τετραγωνικά μέτρα.
Δείτε επίσης: Κυρ. Μητσοτάκης: «Τιμούμε σήμερα αυτούς οι οποίοι αγωνίστηκαν κόντρα στον φασισμό και στον κατακτητή»
- Μαλί: Δημόσια εκτέλεση νεαρής τικτόκερ από τζιχαντιστές
- Μπακς – Ρόκετς 115-122: Ο Γιάννης εντυπωσίασε με 37 πόντους αλλά και απογοήτευσε στο τέλος
- Βέλγιο: Μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντοπίστηκαν πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Ντοέλ
- Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ μπορεί να φύγει από τη Γερμανία, ύστερα από απόφαση δικαστηρίου
- Στα Νέα της Δευτέρας: Απαντήσεις για την προστασία της περιουσίας από το δάσος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
