Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ Δημοσθένης Σαρηγιάννης, ο οποίος τόνισε ότι μπορεί να έχουμε 5.500 κρούσματα τέλη Σεπτέμβρη.
Συγκεκριμένα μιλώντας για την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας ο κ. Σαρηγιάννης ανέφερε ότι: «στα τέλη του μήνα θα ξεπεράσουμε τα 5 χιλιάδες κρούσματα κατά μέσο όρο ημερησίως και ο αριθμός να φτάσει τα 5.200, με βάση τα ανανεωμένα επιδημιολογικά δεδομένα και μοντέλα.»
Επίσης για την αύξηση στα νοσοκομεία ανέφερε ότι: «Οι δείκτες των ασθενών στις ΜΕΘ και των νεκρών θα διαγράψουν μια ανοδική πορεία. Στα μέσα-τέλη του Οκτώβρη θα δούμε αποκλιμάκωση».
Δείτε επίσης: ΗΠΑ και Ελλάδα θα υπογράψουν συμφωνία αμυντικής συνεργασίας τον Οκτώβριο
- Επανεκκίνηση του υγρού στίβου στην Ελλάδα
- Χίος: Το μέγεθος της καταστροφής από τις πυρκαγιές
- Ο γάμος του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ: Μια εντυπωσιακή γιορτή σε αριθμούς
- Έξαρση μωβ μεδουσών: Σημαντικός κίνδυνος για τις ελληνικές θάλασσες
- Ο Γκάουτ Γκάουτ εντυπωσιάζει με νέο ρεκόρ Αυστραλίας στα 200 μέτρα στην Ευρώπη
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr