Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε ΜΕΘ
Βουτιά στο κενό από τον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας του έκανε ένας 16χρονος στη Λάρισα χθες το απόγευμα, με συνέπεια τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλευτεί σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η πορεία της υγείας του παραμένει σταθερή μέχρι αυτή την ώρα.
Αμέσως μετά την πτώση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, από όπου και παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο νεαρό και έσπευσε να τον μεταφέρει στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι γιατροί που ανέλαβαν την φροντίδα του, έκριναν απευθείας απαραίτητη τη διασωλήνωσή του στη ΜΕΘ.
Το αγόρι υπέστη σοβαρά κατάγματα σπλαχνικού κρανίου, καθώς και κατάγματα στα πόδια. Αναμένεται να εξετασθεί και από ορθοπεδικούς προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Οι πρώτες έρευνες της αστυνομίας έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ οι συνθήκες της πτώσης του νεαρού διερευνώνται.
Δείτε επίσης: Γλυφάδα: Κλάπηκε το όπλο και 15.000 ευρώ από έναν επιχειρηματία
- Γιορτάζουν σήμερα 7 Ιουνίου: Ποιοι είναι οι εορτάζοντες και η σημασία της ημέρας
- Γερμανία και Πορτογαλία θριάμβευσαν με 2-1 απέναντι σε ΗΠΑ και Χιλή
- Επίθεση ρωσικών δυνάμεων σε ουκρανικά σκάφη: Τραυματίες και ανθρωπιστική αποστολή
- Συμφωνία Ολυμπιακού και Μαγιόρκα για τον Πάμπλο Μαφέο
- Εντυπωσιακή αναχαίτιση 339 ουκρανικών drones από ρωσικές δυνάμεις
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

