Όλα καλά με την υγεία του δημοφιλούς τραγουδιστή
Λήξη συναγερμού για την υγεία του τραγουδιστή Βασίλη Καρρά αφού όπως όλα δείχνουν μετά την περιπέτειά του είναι καλά.
Θυμίζουμε πως ο γνωστός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο στην Κρήτη λόγω του ότι ένιωσε αδιαθεσία χθες ενώ βρισκόταν στο νησί για μια εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο. Για να μην ακυρωθεί η βραδιά, τραγούδησε κανονικά και στη συνέχεια πήγε πάλι στο νοσοκομείο.
Σήμερα έλαβε εξιτήριο, και πριν επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε μαζί με τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού μαγαζιού σε ψαροταβέρνα της περιοχής η οποία ανήκει σε έναν φίλο του.
Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε το Creta24, ο Βασίλης Καρράς είναι καλά στην υγεία του και η περιπέτεια που πέρασε στην Κρήτη ανήκει ήδη στο παρελθόν.

Δείτε επίσης: Πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο ο Βασίλης Καρράς
- Ιταλία: Ένα εκατομμύριο καθολικοί παρακολούθησαν τη λειτουργία του πάπα Λέοντα ΙΔ με μήνυμα για υψηλούς στόχους
- Ελληνική λύση: Η αποκάλυψη της Κοβέσι επιβεβαιώνει τις καταγγελίες μας για πολιτικές πιέσεις στην Ελλάδα
- Σημαντική ενίσχυση για τον Φλοίσβο με τον Νικήτα Εφραιμίδη
- Οι πιο αγχωτικές και οι πιο χαλαρωτικές πόλεις του κόσμου
- Γάζα: Οικτρή κατάσταση για τους ισραηλινούς ομήρους, ο Νετανιάχου εκφράζει συγκλονισμό