Το αγόρι βρέθηκε νεκρό στο κρεβάτι του – Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.
Θρήνος επικρατεί στις Σέρρες για τον θάνατο ενός 13χρονου αγοριού από την Κρηνίδα. Το παιδί μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Σερρών, στις 5:30 τα ξημερώματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το αγόρι βρήκε νεκρό η μητέρα του, στο κρεβάτι του. Η γυναίκα ενημέρωσε αμέσως το ΕΚΑΒ.
Η σορός του μεταφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή και να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του.
Ο θάνατος του 13χρονου έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Έπεσε από μπαλκόνι 31χρονη γυναίκα
- Ανακαλύφθηκε πίνακας 400 ετών του Ρούμπενς που θα δημοπρατηθεί τον Νοέμβριο
- ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ένσταση αντισυνταγματικότητας κατά του υπουργείου Δικαιοσύνης για την πρόσβαση στη δικογραφία
- Κωτσόβολος και Mastercard ανοίγουν νέους ορίζοντες στο gaming με το Meet n’ Play Event στη Θεσσαλονίκη
- Ν. Ανδρουλάκης: «Οι πολίτες επιλέγουν την πολιτική αλλαγή απέναντι στη στασιμότητα που υπονομεύει την καθημερινότητά τους»
- Δήμος Αθηναίων: Νέες προσωρινές σφραγίσεις καταστημάτων για υπέρβαση κοινοχρήστου χώρου