Τον τρόμο έσπειρε ένας άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς σήμερα το μεσημέρι
O 40χρονος άνδρας μπήκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο κτίριο τρία και ανέβηκε στον πρώτο όροφο, όπου βρίσκονται τα γραφεία των γιατρών, όπως μετέδωσε το STAR.
Ο δράστης έχοντας μαζί του ένα μεγφάλο στιλέτο και ένα μπιτόνι βενζίνη, κλειδώθηκε στα γραφεία των ιατρών και ξεκίνησε να απειλεί πως θα μαχαιρωθεί και θα αυτοπυρποληθεί.
Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία από τους γιατρούς με άνδρες της Άμεσης Δράσης να φτάσουν στο νοσοκομείο. Ο άνδρας παραδόθηκε τελικά μετά από σαραντάλεπτη διαπραγμάτευση.
Αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η μεταχείριση του πατέρα του δράστη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο από τους γιατρούς, σύμφωνα με το STAR.
Δείτε επίσης: Φθιώτιδα: Tι λέει ο πατέρας του 14χρονου που πέθανε από κορονοϊό
- Κλιμακώνεται η ένταση: το Ιράν προειδοποιεί για σφοδρότερη απάντηση στις επιθέσεις των ΗΠΑ
- ΔΕΘ: Ο Μητσοτάκης μίλησε για αθλητικές υποδομές και τα έργα στη Θεσσαλονίκη
- Στη Θεσσαλονίκη το μεγάλο στοίχημα των υποδομών: ο κάθετος άξονας προς το Βουκουρέστι, λέει ο Τζιτζικώστας
- Ζώδια εβδομάδας: τα do’s και τα don’ts [06.09-12.09.2026]
- Ο Γκοντίνιο σφυρίζει το ΑΕΚ-ΛΑΣΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
![]()
