Ο πρώην παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα κατηγορείται για ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού
Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα κάτσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με τον γνωστό παρουσιαστή να περάσει τα Χριστούγρννα στα κρατητήρια, αφού μέχρι την απολογία του θα κρατηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Ο εισαγγελέας, το πρωί της Πέμπτης (23/12) του άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.
Ειδικότερα, κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».
Να σημειώσουμε ότι ο παρουσιαστής παραδόθηκε χθες (22/12) και ακολούθησε έρευνα της ΕΛ.ΑΣ στην οικία του από όπου κατασχέθηκαν ο υπολογιστής του και το κινητό του τηλέφωνο.
Οι συσκευές απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.
H ανακοίνωση της αστυνομίας
«Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).
Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή.
Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται».
Δείτε επίσης: Τα πρώτα λόγια του δικηγόρου του Στάθη Παναγιωτόπουλου
- Δέκα θάνατοι και 11 σοβαροί τραυματισμοί σε 530 τροχαία ατυχήματα τον Νοέμβριο στην Αττική
- LAMDA Development: Το Experience Park γιορτάζει τα Χριστούγεννα με περισσότερους από τρία εκατομμύρια επισκέπτες
- Νταβίντ Μπεν-Γκουριόν: Το μυαλό και η θέληση ως οι κυριότερες πηγές πλούτου του Ισραήλ
- Η Airbus παραδέχεται προβλήματα ποιότητας στα A320 – Εντοπίστηκε και οριοθετήθηκε, ισχυρίζεται
- Επίκαιρη ερώτηση Φάμελλου στη Βουλή: «Ο πρωθυπουργός να απολογηθεί για την κατάρρευση του αγροτικού τομέα»
![]()
