Στη φυλακή οδηγείται ο 40χρονος Ιρακινός που απολογήθηκε για κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή στην ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση ISIS
Ο αλλοδαπός που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική στα Πατήσια βαρύνεται με κατηγορίες που αφορούν συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση ISIS αλλά και τρομοκρατικές πράξεις που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν ανθρωποκτονίες στην αλλοδαπή.
Ο Ιρακινός ήρθε στα χέρια των αρχών την περασμένη εβδομάδα σε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας κατόπιν συνεργασίας με την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών.
Πριν 20 μέρες ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί και από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, διευκόλυνσης εισόδου-εξόδου από τη χώρα, κατοχής διαβατηρίων και ταξιδιωτικών εγγράφων τρίτων προσώπων, πλαστογραφίας, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος, κατ’ εξακολούθηση και νομοθεσίας περί όπλων και τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων και εγγυοδοσίας.
Δείτε επίσης: «Σαρώνει» η Όμικρον – Δεκαπλασιάστηκε μόλις σε 4 ημέρες στην Αττική
- Έκτη θέση για τον Χρήστου στα 50μ. ύπτιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα
- Νέα Ζηλανδία: Σύλληψη 27χρονης που μετέφερε παιδί μέσα σε βαλίτσα
- Έκτος στην κατηγορία των 50μ. ύπτιο ο Απόστολος Χρήστου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (vid)
- Αντ. Σαμαράς: Ο κατευνασμός υποδηλώνει αδυναμία, οι ‘ήρεμες θάλασσες’ κρύβουν μόνιμες φουρτούνες
- Ο Τίμοθι Γουεά κοντά στη Μαρσέιγ