Στην Αθήνα αναμένεται να αφιχθεί σήμερα ο Έλληνας πολίτης που απεγκλωβίστηκε από το Αφγανιστάν κατόπιν προσπαθειών του υπουργείου Εξωτερικών και κατόπιν οδηγιών του υπουργού Νίκου Δένδια.
Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, ο Έλληνας πολίτης αναμένεται να αφιχθεί στην Αθήνα σήμερα στις 16.35 από Ισλαμαμπάντ μέσω Αμπου Ντάμπι (πτήση ETIHAD 177).
Υπενθυμίζεται ότι ο Agajan Farhad μεταφέρθηκε την Τρίτη με ασφάλεια από την Καμπούλ στο Ισλαμαμπάντ όπου τον υποδέχθηκαν αξιωματούχοι της ελληνικής πρεσβείας.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Συναγερμός στον Έβρο για μεταναστευτικές ροές από Αφγανιστάν: Σχέδιο θωράκισης όλου του ποταμού (vids)
- ΗΠΑ: Ο υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε την επιχείρηση Νότιο Δόρυ για την καταστολή ναρκοτρομοκρατών στη Λατινική Αμερική
- ΗΠΑ: Στο νοσοκομείο ο γερουσιαστής Φέτερμαν, που υπερψήφισε τον τερματισμό του shutdown
- Παναθηναϊκός: Ο Κορόνα αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Βαλένθια
- Η επίσημη συγγνώμη του BBC προς τον Τραμπ και η άρνηση καταβολής αποζημίωσης
- Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα, αξιόπιστος σύμμαχος των ΗΠΑ με στρατηγική γεωπολιτική θέση
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
