Αυτοϊκανοποιήθηκε μποστά σε ανήλικα κορίτσια – Το έβαλε στα πόδια πριν έρθει η αστυνομία.
Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε 57χρονος επιδειξίας ο οποίος καθόταν σε παγκάκι σε κεντρικό σημείο της Αγίας Παρασκευής και αυνανιζόταν αδιαφορώντας για τα βλέμματα των διερχόμενων.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακης. Ο 57χρονος πλησίασε ενα παγκάκι στην οδό Αγίου Ιωάννου και μόλις κάθισε κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται.
Δυο πολίτες ηλικίας 51 και 53 ετών που τον είδαν άρχισαν να φωνάζουν και στη συνέχεια κάλεσαν την Αστυνομία.
Ο επιδειξίας έφυγε τρέχοντας, όμως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που «χτένισαν» την περιοχή κατάφεραν δυο ώρες αργότερα να τον εντοπίσουν, να του περάσουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στο τοπικό Α.Τ.
Δείτε επίσης: Γεραπετρίτης: Ο νέος πλούτος θα διανέμεται στους πολίτες
- Ραγδαίες εξελίξεις στην αμυντική βιομηχανία: Η Rheinmetall εξαγοράζει τα ναυπηγεία της NVL
- Γυμναστική: Η fitball ως παράγοντας αλλαγής στη φυσική κατάσταση
- Εγκαίνια της συναγωγής στο Μόναχο: Ο καγκελάριος Μερτς διασφαλίζει την ασφάλεια της εβραϊκής κοινότητας
- Καιρός: Γενικά αίθριες συνθήκες με μελτέμια στο Αιγαίο, θερμοκρασίες έως 34 βαθμούς
- Η οικονομική κρίση ανατρέπει την καθημερινότητα των Ελλήνων: 6 στα 10 νοικοκυριά δυσκολεύονται να βγάλουν τον μήνα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr