«Μέχρι πρόσφατα μου είπαν τι είναι αυτό που κάνεις. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος, και βάλτε όποια ταμπέλα θέλετε» ανέφερε ο Τάκης Ζαχαράτος
Ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην καριέρα του αλλά και στην απώλεια του πατέρα του.
«Είναι πολύ νωπή ακόμα η απώλεια του πατέρα μου. Όταν έρχεται αυτή η ώρα έχεις δύο επιλογές: Ή να γίνεις ο πατέρας του εαυτού σου, ή να είσαι στη θέση του θύματος. Κρατάω μόνο τα ευχάριστα από την πατέρα μου, τη δύναμή του, είμαι εγώ ο μπαμπάς μου πια», είπε ο δημοφιλής showman.
Για το ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην καριέρα του είπε:
«Και τώρα έχω δυσκολίες, άλλου τύπου. Στην αρχή της καριέρας μου έλεγαν, “τι είναι τούτο; Τραγουδιστής; Τραβεστί; Drag queen; Ηθοποιός;”. Μέχρι πρόσφατα μου είπαν τι είναι αυτό που κάνεις. Στο τέλος είπα ότι είμαι ο Τάκης Ζαχαράτος, και βάλτε όποια ταμπέλα θέλετε».
Αναφερόμενος τέλος σε όσα ετοιμάζει στα επαγγελματικά του αυτή την περίοδο, ο Τάκης Ζαχαράτος είπε ότι «θα κάνω μια περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση “Έλα μες στην αγκαλιά μου”».
Δείτε επίσης: Τάκης Ζαχαράτος: Όσα δήλωσε για την απώλεια της μητέρας του
- Κ. Χατζηδάκης: Στον ΟΠΕΚΕΠΕ υιοθετούμε αυστηρές λύσεις, οι επιδοτήσεις θα επιστραφούν από τους επιτήδειους
- Σαουδική Αραβία: Μεγάλη ανησυχία από το Ριάντ για τα αμερικανικά πλήγματα στο Ιράν
- Χαλκιδική: Αλματώδεις τιμές ξαπλώστρας με ελάχιστη κατανάλωση 120 ευρώ το άτομο
- ΑΕΚ: Χαμένος θησαυρός ο Λουκάς Μαρούτσης και οι συνέπειες για τις ακαδημίες της
- Ρόμπιν Παρκς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Τιμή μου να αγωνίζομαι στην εθνική Ελλάδας, αλλά υπήρξαν κενά στην άμυνα»