Ολοκληρώθηκε η περιπέτεια της γυναίκας
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια μιας αλλοδαπής γυναίκας στο Γαλάτσι, αφού η Αστυνομία κατάφερε να συλλάβει τον άνδρα που απειλούσε ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου, έχοντας όμηρο την πρώην σύντροφό του.
Το ακριβές σημείο που έγινε το περιστατικό είναι στην οδό Αλκιβιάδου, ενώ η κινητοποίηση της Αστυνομίας όπως είναι λογικό ήταν πολύ μεγάλη.
Κινητοποιήθηκε και η Πυροσβεστική σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Αιγύπτιος εισήλθε σε διαμέρισμα που διαμένουν δύο αδελφές και άρπαξε τη μια από τις δύο με την οποία στο παρελθόν είχαν ερωτικό δεσμό. Η αδερφή του θύματος στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.
«Η Αστυνομία μας ζήτησε να εκκενώσουμε την πολυκατοικία»
Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας η οποία μίλησε στο protothema.gr, η Αστυνομία ζήτησε από τους υπόλοιπους που μένουν εκεί, να κατέβουν κάτω και να εκκενωθεί η πολυκατοικία, διότι κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί.
Δείτε φωτογραφία του δράστη:

Δείτε επίσης: Γαλάτσι: Άνδρας κρατάει όμηρο την πρώην σύντροφό του και απειλεί να ανατινάξει την πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου (pics)
- Πάτρα: Αναβολή της δίκης για τη γυναικοκτονία της 41χρονης Γαρυφαλλιάς
- Καταγγελία Ανδρουλάκη για μεθοδεύσεις της ΝΔ στην εξεταστική επιτροπή του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το κρεβάτι κάνει τη διαφορά: Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αποκαλύπτει το μυστικό του ευτυχισμένου γάμου του
- «Σφυγμός» Prorata: Η ΝΔ παραμένει κυρίαρχη αλλά σε σταθερά χαμηλά επίπεδα – Η Ελληνική Λύση κοντράρεται με ΠΑΣΟΚ
- Αυξήσεις στα ακίνητα χωρίς σταματημό: Πόσο έχουν εκτοξευθεί οι τιμές πώλησης στα βόρεια προάστια