Νεκρός ανασύρθηκε ένας 17χρονος από την άσφαλτο ύστερα από τροχαίο με μηχανάκι έξω από το νυχτερινό κέντρο Riba’s στη Βάρκιζα της Αττικής.
Η νέα τραγωδία σημειώθηκε γύρω στις 02:10 τα ξημερώματα, στο ρεύμα της παραλιακής προς Λαγονήσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στην μηχανή επέβαιναν δύο άτομα, ο 17χρονος ως συνοδηγός και ένας 18χρονος, ο οποίος και οδηγούσε την μηχανή μεγάλου κυβισμού. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και οι δυο δεν φορούσαν κράνος.
Η μηχανή, που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε έναν πεζό, ο οποίος ήταν φίλος τους, που διέσχιζε κάθετα το δρόμο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφριά.
Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να συρθεί και να καρφωθεί σε ένα σταθμευμένο όχημα που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. Ο 17χρονος συνοδηγός έχασε τη ζωή του ενώ ο οδηγός που δεν διέθετε δίπλωμα τραυματίστηκε ελαφρά.
Δείτε επίσης: Δολοφονία κτηνοτρόφου στη Μεσαρά – Σκηνές έντασης στα δικαστήρια
- Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή: Έκκληση για αίμα για τους τραυματίες
- Η Λίβερπουλ επενδύει ρεκόρ για μεταγραφές υπό την καθοδήγηση του Σλοτ
- Αρνητικός ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας για την εγκατάσταση δομής μετανάστευσης στο Καστέλλι
- Πακιστάν-Ινδία: Σοβαρές στρατιωτικές απώλειες μετά την τελευταία αναμέτρηση
- Ο αποχαιρετισμός του Τράβιτσα στον Ολυμπιακό
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.g