Νεκρή η συνοδηγός
Μια τραγική είδηση έρχεται από την Αμφίκλεια, όπου σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο, χθες το απόγευμα.
Ο 81χρονος οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο και έπεσε με δύναμη στην είσοδο ενός τσιπουράδικου, νεκρή η συνοδηγός.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο ηλικιωμένος οδηγός ανεβαίνοντας κεντρικό δρόμο, λίγο πριν φτάσει στην πάνω πλατεία, πήγε ευθεία χωρίς να στρίψει καταλήγοντας στην είσοδο του μαγαζιού, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό.
Μετά το τροχαίο πολλοί έτρεξαν να βοηθήσουν, ωστόσο χρειάστηκε η επέμβαση των πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί η βαριά τραυματισμένη γυναίκα από τη θέση του συνοδηγού.
Την 77χρονη παρέλαβε ασθενοφόρο το ποιο την μετέφερε στο ΚΥ Αμφίκλειας, όπου η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή.
«Δεν ξέρουμε αν ο άνθρωπος έπαθε κάτι παθολογικό, αλλά πήγε πάνω στον τοίχο αφρενάριστος. Ο ίδιος βγήκε μόνος του, εμφανώς σοκαρισμένος. Όμως η γυναίκα του δυστυχώς σκοτώθηκε», είπε ένας από τους κατοίκους στην ίδια πηγή.
Το ΑΤ Αμφίκλειας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.
Δείτε επίσης: Γιώργος Περρής: «Είμαι gay ανακουφισμένος και υπερήφανος» (vid)
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 19χρονος μετά το τροχαίο στο Παλιούρι
- Το οικονομικό αντίκτυπο του συνεδρίου UFI στη Θεσσαλονίκη: άνω του 1 εκατ. ευρώ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για διακίνηση κάνναβης – Εντοπίστηκαν καραμπίνα, ματσέτα και 1,6 κιλά ναρκωτικά στο σπίτι του
- Ο Ολυμπιακός κορυφαίος σε πρωταθλήματα στην Ευρώπη
- Ισραηλινά F-35 καταρρίπτονται καθώς ο υπερηχητικός πύραυλος Fattah-1 πλήττει τον Σιδερένιο Θόλο