Αποδεκτή έκανε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης την «Πρόταση Σχεδιασμού ιατρικών δομών για ασθενείς που πάσχουν από τις μακροχρόνιες συνέπειες της Covid-19, μια ασθενοκεντρική προσέγγιση» που του κατέθεσαν εκπρόσωποι όσων ταλαιπωρούνται από την Long Covid, η οποία εμφανίζεται σε αρκετούς ασθενείς που έχουν νοσήσει από κορονοϊό.
Ο υπουργός Υγείας σε συνάντηση που είχε σήμερα με την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Ατόμων που πάσχουν από τις μακροχρόνιες συνέπειες της Covid-19 (Long Covid Greece) Ελένη Ιασωνίδου, τη διαβεβαίωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση της πρότασης αυτής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Καταγγελία ΣΕΑ για εργοδοτική αυθαιρεσία στα Jumbo: «Με εσωτερικό κανονισμό πάει να επιβληθεί εργασιακή γαλέρα»
- Φως στο τούνελ: Αναζητώντας απαντήσεις σε δύο μυστηριώδεις υποθέσεις εξαφάνισης
- Αποτελεσματικές στρατηγικές κατά της πρόσβασης ανηλίκων σε προϊόντα καπνού και νικοτίνης από την «Παπαστράτος»
- Ανακαλύψεις για την σεισμική δραστηριότητα στη Σαντορίνη: Η κίνηση του μάγματος ως κύριος παράγοντας
- Δ. Τσιόδρας: Η Πράξη για την ψηφιακή δικαιοσύνη θα ενισχύσει την προστασία των καταναλωτών στον ψηφιακό κόσμο
- Πιερό: «Η Αϊτή χρειάζεται επιτέλους ειρήνη»
![]()
