Τι είπε στην ενημέρωση για την εμβολιαστική εκστρατεία η Μαρία Θεοδωρίδου
Στις δύο δόσεις ενδέχεται να σταματήσουν τον εμβολιασμό τους όσοι είναι κάτω των 18 ετών όπως ανέφερε η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου. Στην ενημέρωση για την εμβολιαστική εκστρατεία συμμετέχει και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους.
Νωρίτερα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 27.766 νέα κρούσματα και 85 θανάτους, το τελευταίο 24ωρο.
Μιλώντας για τον εμβολιασμό των εφήβων, η κ. Θεοδωρίδου είπε πως δεν υπάρχει κάποια σύσταση που να λέει πως πρέπει να κάνουν και την τρίτη δόση, παρά μόνο σε ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως πχ ανοσοκαταστολής.
Για τα παιδιά που νοσούν χωρίς ή με λίγα συμπτώματα που έχουν προγραμματίσει τον εμβολιασμό τους:
«Συστήνεται η χορήγησης μίας δόσης εμβολίου έπειτα από τρεις μήνες, ενώ εάν έχουν εμβολιαστεί με μία δόση ήδη, τότε δεν απαιτείται να εμβολιαστούν εκ νέου».
Δείτε επίσης: Ντι Μάιο – Μπέρμποκ: Στο επίκεντρο της συνάντησης το μεταναστευτικό
- ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Τραμπ καταδικάζει την αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους ως ανταμοιβή για τη Χαμάς [Βίντεο]
- Αναγέννηση των pavilions του ΟΑΚΑ: Μια νέα εποχή για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό
- Η στήριξη του Κάνιε Γουέστ στο MAGA κίνημα και οι αναφορές του στο 1984 του Τζορτζ Όργουελ
- «Νίκος Χαρδαλιάς από το Γαλάτσι: Με έργα ουσίας χτίζουμε την Αττική που αξίζουμε»
- Η επίσημη αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους από τη Γαλλία