Η 3χρονη είχε νοσήσει από κορωνοϊό ωστόσο ήταν ασυμπτωματική, και εντοπίστηκε πως είχε νοσήσει από τεστ αντισωμάτων
Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση που εξετάζεται είναι η 3χρονη να είχε αγγειίτιδα λόγω νόσησης από τον κορωνοϊό, κάτι το οποίο της προκάλεσε πολυοργανική ανεπάρκεια.
Σημειώνεται πως μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει βγει επίσημη ανακοίνωση ούτε από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», ούτε από το «Ιπποκράτειο».
Κατά τη διάρκεια των 12 ημερών νοσηλείας του παιδιού, είχε εξεταστεί από διαφορετικές ειδικότητες γιατρών, ενώ της είχαν γίνει και υπέρηχοι καρδιάς, 4 ακτινογραφίες και 4 αξονικές.
Ο ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης επισήμανε πως πρέπει να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις προκειμένου να επαληθευθεί ή αντίστοιχα να αποκλειστεί το ενδεχόμενο της αγγειίτιδας.
«Αγγειίτιδα σημαίνει πως φλεγμένουν ορισμένα αγγεία, πρέπει να δούμε ποια είναι αυτά, σε ποια όργανα εμφανίζονταν αυτές οι αλλοιώσεις και τι προβλήματα προκάλεσαν» επισήμανε ο ιατροδικαστής, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πως μπορεί να είναι σύμπτωμα του κορωνοϊού.
Δείτε επίσης: Θάνατος 3χρονου κοριτσιού στο Ιπποκράτειο: Επι 11 μέρες εξέταζαν τη μικρή και δεν έβρισκαν τίποτα
- Σοκ στην Ιταλία: Το τελευταίο τηλεφώνημα της Λορένα πριν τη σκοτώσει ο πρώην σύντροφός της
- Σαφές μήνυμα Βαρθολομαίου για τη φύση και το περιβάλλον
- Νέα εποχή για τη ΔΕΘ: Τσεντεμεΐδης, Μετρό και τουρισμός στο επίκεντρο της 90ής διοργάνωσης
- Ψηφιακή κυριαρχία για την Ελλάδα του 2030 έθεσε ο Δημήτρης Παπαστεργίου στη ΔΕΘ
- Σαρωτικό προβάδισμα της AfD δείχνει το exit poll στη Σαξονία-Άνχαλτ
![]()
