Υποστήριξαν ότι έψαχναν ύποπτα άτομα
Μεταμφιεσμένοι σε…αστυνομικούς εισέβαλαν σήμερα τα ξημερώματα ληστές σε ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στα Πεύκα.
Η καταγγελία αναφέρει πως το βράδυ της Τρίτης, εμφανίστηκαν στο σπίτι τέσσερα άτομα τα οποία μπήκαν στο σπίτι ως αστυνομικοί, έχοντας ως δικαιολογία την αναζήτηση ύποπτων ατόμων και άρχισαν να ελέγχουν όλους τους χώρους.
Κατά τη διάρκεια της «έρευνας» που έκαναν, πήραν μια κυνηγητική καραμπίνα, και στη συνέχεια επιχείρησαν να μπουν σε έναν χώρο ο οποίος λειτουργεί ως εργαστήριο. Αργότερα, το θύμα κατάλαβε πως στην πραγματικότητα δεν ήταν αστυνομικοί, κι έτσι ένας εξ’ αυτών άσκησε βία εις βάρος του.
Η υπόθεση ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης – Συκεών.
Δείτε επίσης: Δήμος Καλαμαριάς: Εμβολιασμοί χωρίς ραντεβού το Σάββατο 22 Ιανουαρίου
- Η αλήθεια για το κόστος ενέργειας: Νίκος Ανδρουλάκης επισημαίνει την πραγματικότητα για τους πολίτες
- Σαμοθράκη: Τραυματισμός 50χρονου από πτώση στις Βάθρες
- Αυξημένος κίνδυνος Πάρκινσον από τον θόρυβο των δρόμων
- Αμετάβλητη η ζήτηση για δάνεια από επιχειρήσεις και νοικοκυριά το β’ τρίμηνο του 2026
- Καύσωνες και καρδιαγγειακά νοσήματα: Προστατευτείτε με 8 πρακτικές συμβουλές
![]()
