Ουκρανοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της ρωσικής εισβολής στην χώρα τους
Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας
Φωνάζοντας «Ρωσία πάψε να σκοτώνεις» και κρατώντας πλακάτ κατά της ρωσικής εισβολής στην χώρα τους, Ουκρανοί πολίτες βρίσκονται συγκεντρωμένοι στην πλατεία Αριστοτέλους και διαδηλώνουν για την χώρα τους.
Οι Ουκρανοί πολίτες στην πόλη μας συνεχίζουν τον καθημερινό τους αγώνα δίνοντας για 26η συνεχή ημέρα το ραντεβού τους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης να υπερασπιστούν την κυριαρχία της χώρας τους που συνεχίζει να σφυροκοπάται.

«Δόξα στην Ουκρανία»
«Ζητάμε βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από την Ελλάδα», φωνάζουν μεταξύ άλλων οι συγκεντρωμένοι πολίτες.



Δείτε επίσης: ΥΠΕΞ Ουκρανίας: «300.000 πολίτες της Χερσώνας βρίσκονται αντιμέτωποι με μια ανθρωπιστική καταστροφή»
- Συνελήφθη 28χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- Δωρεάν σινεμά στη Ρώμη: Μια δροσερή λύση για τον καύσωνα
- Η Μαίρη Λίντα και ο Μανώλης Χιώτης ενθουσίασαν τον Λευκό Οίκο με το συρτάκι τους
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κιλκίς λόγω δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθηκών
- Ανατροπή στην ογκολογία: Ο πρώτος μεταδοτικός καρκίνος εντοπίστηκε σε ψάρια
![]()
