Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένες για σήμερα, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το άγριο ξύλο μεταξύ φοιτητών και μαθητών, στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, το πρωί της Τρίτης.
Χθες έξω από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης εκτυλίχτηκαν πρωτοφανείς σκηνές με συγκρούσεις μεταξύ μαθητών και φοιτητών με τη χρήση αιχμηρών αντικειμένων, ξύλων, πετρών και πυρσών!
Από τις μάχες σώμα με σώμα τραυματίστηκαν ελαφρά δύο άτομα, αν και οι εικόνες που κυκλοφορούν έδειξαν αρκετά παιδιά να είναι αιμόφυρτα.

Σήμερα θα λάβουν χώρα οι παρακάτω συγκεντρώσεις:
-Στις 08:00 στο δημαρχείο Κορδελιού – Ευόσμου αναμένεται να συγκεντρωθούν άτομα του εθνικιστικού χώρου.
-Την ίδια ώρα, στο 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, μέλη της Κίνησης Ενωμένων Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) καλούν σε συγκέντρωση κατά του φασισμού.
-Τέλος, στις 18:30 μέλη της ΚΝΕ, της ΚΕΕΡΦΑ αλλά και φοιτητικών συλλόγων καλούν σε διαμαρτυρία στην πλατεία Τερψιθέας.
Δείτε επίσης: Συγκέντρωση της ΚΝΕ στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης – Κρέμασαν πανό κατά του φασισμού
- Βουλιαγμένη: Ήττα από την Μπρέσια στο Champions League
- Τραμπ: Ανακοίνωση για συνάντηση με Ερντογάν στον Λευκό Οίκο και συμφωνία για F-16
- Στέφανος Κασσελάκης: Στήριξη στον πατέρα θύματος του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών
- Αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες στην Αττική Οδό – Δείτε το βίντεο
- Γιατί το Ταλίν ζητά διαβουλεύσεις με το ΝΑΤΟ μετά την παραβίαση του εναέριου χώρου
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr