Ο τραυματισμός της ανήλικης οφείλεται σε κακοτεχνία της τσουλήθρας
Σοκ έχει προκαλέσει το ατύχημα που υπέστη ένα 8χρονο κοριτσάκι το οποίο τραυματίστηκε χθες σε παιδική χαρά στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
«Ανέβηκε στην τσουλήθρα να παίξει και κινδυνεύει να χάσει το δάχτυλό της», ανέφερε ο πατέρας της ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ3.
Ο πατέρας της ανήλικης υποστήριξε ότι ο λόγος που τραυματίστηκε το κοριτσάκι είναι ότι υπήρξε κακοτεχνία της τσουλήθρας.
«Με ενδιαφέρει το παιδί, να αποκατασταθεί η υγεία του και να σωθεί το δάχτυλό του. Θέλω να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος. Πάνε παιδάκια να παίξουν και κινδυνεύει η ζωή τους» λέει.
Η μητέρα της μικρής έχει ήδη προχωρήσει σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου ενώ το κοριτσάκι το οποίο έκανε 6 ώρες χειρουργείο όσο ήταν στο νοσοκομείο φώναζε «τι εφιάλτη ζω».
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά ξέσπασε σε εγκαταλειμμένο κτίριο στο κέντρο της πόλης
- Οι δασμοί του Τραμπ γεμίζουν τα ταμεία των ΗΠΑ, αλλά ποιο είναι το κόστος;
- Ολυμπιακός Γυναικών: Ανανέωση με τη Νάγια Βενιαμίν
- Ανησυχία για την ποιότητα της διαιτησίας
- Αγώνας ζωής και θανάτου για την Εθνική Νέων γυναικών με νίκη επί της Ιρλανδίας
- Μια μοναδική δημοπρασία με ρούχα, παπούτσια και κοσμήματα της Γουίτνεϊ Χιούστον: Ποιο θα διάλεγες;