Ο 27χρονος λάτρευε την μουσική και υπήρξε μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου
Θλίψη σκόρπισε στην Αιτωλοακαρνανία ο θάνατος ενός 27χρονου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αιφνιδίως, ενώ έπινε τον καφέ του με την παρέα του στην Κάτω Μυρτιά Τριχωνίδας. Ο ίδιος και η παρέα του, είχαν μεταβεί για βόλτα στο μαγαζί το μεσημέρι της Κυριακής.
Έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των θαμώνων και των διασωστών του ΕΚΑΒ που έσπευσαν για να τον σώσουν, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Μετά τη διαπίστωση του θανάτου του, η σορός του μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου, ώστε να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.
Λάτρης της μουσικής ο 27χρονος
Ο 27χρονος λάτρευε τη μουσική, σύμφωνα με το agriniopress.gr. Φοίτησε στο Μουσικό Σχολείο Αγρινίου και σπούδασε στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου, ενώ υπήρξε και μέλος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου.
Δείτε επίσης: Νεκρός βρέθηκε μέσα στο μαγαζί του στην Πρέβεζα
- Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας σήμερα στο κέντρο – Τι ώρα ξεκινά και ποια διαδρομή θα ακολουθήσει
- Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μπόουνς Χάιλαντ (vid)
- Ασφάλιστρα υγείας: Αλλαγές στη τιμολόγηση για τη διαφάνεια και τον καταναλωτή
- Ο Λουντοβίκο Έιναουντι για πρώτη φορά στο Καλλιμάρμαρο
- Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Αναδιάρθρωση ή εξαπάτηση στην ΕΕ;