Χρυσό καλείται να πληρώσει το νερό που ξόδεψε η κ. Μαρία, καθώς ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ για τον μήνα, αναγράφει επάνω το εξωφρενικό ποσό των 18.130 ευρώ
Νερό από… χρυσό καλείται να πληρώσει η κ. Μαρία καθώς ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ που της ήρθε αυτόν τον μήνα αναγράφει το ποσό των 18.130 ευρώ!
«Πριν από δύο μέρες μου ήρθε το χαρτί. Όλος ο νέος Κόσμος να πίνει νερό και να έχει ανοιχτές τις βρύσες του δε θα χαλαστεί», δηλώνει στο Live News.
Ο τελευταίος λογαριασμός που είχε πάρει στα χέρια της η ηλικιωμένη γυναίκα έγραφε πως οφείλει το ποσό των 11 ευρώ. Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενε τι έμελλε να δει τους επόμενους μήνες.
«Αυτός ήταν ο πρώτος λογαριασμός τον Μάιο μήνα 11€, μπορεί από τον Μάιο να έρθει 18.130;».
Η εταιρεία υδρεύσεως της είχε αφήσει κατεπείγουσα ειδοποίηση όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της.
Όταν γύρισε σπίτι της, διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό και κάλεσε άμεσα έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη φθορά.
«Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τις σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και για αυτόν τον λόγο είχανε φθαρθεί οι σωλήνες, θέλανε φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε»
Μόλις είδε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο όνομά της, πήγε να ζητήσει απαντήσεις, χωρίς τελικά να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.
«Πήρα ταξί και πήγα στη ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Λέει πήγαινε σπίτι σου και πάρε τηλέφωνο. Ήρθα ξανά στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο», λέει η ίδια στο Live News.
Σήμερα, καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό για ένα σπίτι μόλις 33 τετραγωνικών.
«Πού πήγε τόσο νερό; Μήπως έχει γίνει λάθος όπως γράψανε τον λογαριασμό και βάλανε περισσότερα μηδενικά; Μήπως ήταν 180 ευρώ; Θα πεθάνω και θα είμαι χρεωμένη;».
Η 82χρονη γυναίκα που βρίσκεται σε απόγνωση, προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του αδικαιολόγητου λογαριασμού και να βρει τις απαντήσεις που αναζητά.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε φαρμακοποιό για παράνομη κατοχή σκευασμάτων
- Η Γαλλία εκφράζει αλληλεγγύη στο Ισραήλ και προσφέρει βοήθεια για τις καταστροφικές πυρκαγιές
- Η αναζήτηση των ΗΠΑ για χώρες αποδοχής μεταναστών χωρίς διάθεση συγγνώμης
- Ουκρανία: Ιστορική συμφωνία με τις ΗΠΑ για τη δημιουργία ταμείου επενδύσεων
- Αϊτή: Περισσότεροι από 1.600 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το πρώτο τρίμηνο του 2025
- Αμυντική πολιτική: Γραπτό αίτημα για ενεργοποίηση της εθνικής ρήτρας διαφυγής από 16 κράτη μέλη της ΕΕ