Θλίψη στην τοπική κοινωνία της Κοιλάδας Λάρισας, ηλικιωμένο ζευγάρι βρέθηκε νεκρό μέσα στο σπίτι του από αναθυμιάσεις.
Ο γιος των δύο ηλικιωμένων ήταν αυτός που τους βρήκε νεκρούς και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο αλλά ήταν ήδη αργά.
Περίπου στις 22:00 της Τετάρτης ο γιος εντόπισε τους γονείς του, χωρίς τις αισθήσεις τους, μέσα στην μικρή μονοκατοικία όπου το ζευγάρι διέμενε σύμφωνα με το larissanet.gr. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.
Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία ήταν μικρής έκτασης, γι’ αυτό και δεν έγινε έγκαιρα αντιληπτή από τους περιοίκους, ενώ ήδη είχε σβήσει πριν από την άφιξη της Πυροσβεστικής.
Η πρώτη εκτίμηση «κλείνει» προς το ότι οι αναθυμιάσεις εξαιτίας της φωτιάς οδήγησαν στο θάνατο τον Χρήστο Ψαθά, 81 ετών και την σύζυγό του Φωτεινή Ψαθά, 75 ετών, ενώ το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Την διαδικασία της Προανάκρισης έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, για να διαπιστωθεί η αιτία από την οποία προέκυψε η φωτιά στον χώρο που οδήγησε στην τραγωδία.
Δείτε επίσης: Παυλάκης: «Θα πληρώσουμε την χαλάρωση»
- Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στη Θεσσαλονίκη για την 89η Διεθνή Έκθεση
- Αρκάς: Χρόνια πολλά στις Σταυρούλες και τους Σταύρους
- Συρρίκνωση προϊόντων: Όταν τα μεγέθη μειώνονται και οι τιμές αυξάνονται
- Κατηγορίες κυβερνητικών πηγών προς τον κ. Ανδρουλάκη για ανεύθυνες υποσχέσεις στη ΔΕΘ
- Αίθριος καιρός με τοπικές βροχές σε Μακεδονία και Θράκη