Έπιασε φωτιά από το τζάκι – Έρευνα για να εντοπιστούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες κάηκε
Ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στη Φθιώτιδα μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προήλθε από το τζάκι της και τα ρούχα της που έπιασαν φωτιά.
Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τους συγγενείς της που ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική για να σβήσει η πυρκαγιά ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και τη μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με το LamiaReport, φαίνεται πως άρπαξαν φωτιά και κάηκαν τα ρούχα της 82χρονης, όσο εκείνη τα φόραγε, προκαλώντας της εγκαύματα από τα οποία πιθανότατα προκλήθηκε και ο θάνατός της.
Προανάκριση για το τραγικό συμβάν διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.
Δείτε επίσης: Χρυσοί οι Γιάννης Αντετοκούμπο και Μαρία Σάκκαρη στα βραβεία ΠΣΑΤ
- Ισραήλ: Αποκαλυπτικές εικόνες από την Μπερσεβά – Πέντε νεκροί από τη νέα ιρανική πυραυλική επίθεση σε κατοικίες
- Θεσσαλονίκη: 32χρονος συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση τριών ανήλικων κοριτσιών
- Υποστήριξη Μερτς στην έκκληση Τραμπ για κατάπαυση του πυρός Ισραήλ – Ιράν
- Πιερρακάκης: Σημαντική απόδειξη εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία η επένδυση της UniCredit
- Χρηματοδοτήσεις άνω των 73 εκατ. ευρώ από το υπουργείο εσωτερικών για την ευζωία των αδέσποτων ζώων