Νεκρός ανασύρθηκε ένας άντρας ηλικίας περίπου 60 ετών, ο οποίος καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια εγκαταλελειμμένου κτιρίου που κατέρρευσε, στο Άργος Ορεστικό Καστοριάς.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, ο άτυχος άντρας βρισκόταν στο εσωτερικό του κτιρίου.
Σχεδόν μετά από τέσσερις ώρες σκληρών προσπαθειών και μεγάλης αγωνίας για την τύχη του, ο άντρας εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρός.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στην περιοχή των Μαχαιράδικων, όπου μετά από πτώση πατώματος εγκλωβίστηκε ένα άτομο, το οποίο βρήκε τραγικό θάνατο, αφού καταπλακώθηκε από τα μπάζα.
Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 7 οχήματα ενώ συνέδραμε και μηχάνημα έργου από την τοπική αυτοδιοίκηση.
Τα αίτια της τραγωδίας θα ερευνήσει περαιτέρω η Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς συνέβη αυτό το τραγικό γεγονός.
Δείτε επίσης: Αγρίνιο: Επιστρέφει στο ψυχιατρείο της φυλακής Κορυδαλλού ο μητροκτόνος – Πάσχει από σχιζοφρένεια (vid)
- ΔΥΠΑ: Αρχίζουν αύριο οι αιτήσεις για 1.000 θέσεις απασχόλησης ΑμεΑ σε δήμους
- Πώς εκφράζεται ο κίνδυνος; Μια συναρπαστική έκθεση της Ελίζας Κρικώνη στην Κυψέλη
- Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για επίθεση σε 14χρονο στον Ασπρόπυργο
- Healthy Hoops 4ALL: Η ΕΟΚ συνεργάζεται με το Υπουργείο Υγείας και τη UNICEF για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
- Ένα βήμα προς την ανάπτυξη: Επέκταση του Μετρό προς το Ελληνικό και τη Γλυφάδα