Οι περισσότερες ήταν γα υπερβολική ταχύτητα
Περισσότερες από 700 κλήσεις έκοψαν οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές της Κεντρικής Μακεδονίας το διήμερο του Πάσχα κατά τους τροχονομικούς ελέγχους που διενήργησαν, με σκοπό την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την ασφαλή κυκλοφορία στο οδικό δίκτυο.
Οι περισσότερες παραβάσεις που βεβαιώθηκαν αφορούσαν υπερβολική ταχύτητα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα ελέγχθηκαν συνολικά 3.159 οχήματα στους νόμους της εδαφικής αρμοδιότητας της Κ. Μακεδονίας (Σέρρες, Ημαθία, Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα και Κιλκίς), ενώ βεβαιώθηκαν 722 παραβάσεις.
Από αυτές 253 συνδέονταν με υπερβολική ταχύτητα, 21 με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και 448 με διάφορες άλλες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Κατά το ίδιο διάστημα και στις παραπάνω περιοχές, σημειώθηκε ένα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με θύμα 19χρονο μοτοσικλετιστή, σε οικισμό των Σερρών.
- ΝΑΤΟ: Η Βρετανία ενισχύει την πυρηνική της αποτροπή με την αγορά 12 F-35
- Προοπτικές αναβάθμισης του χρηματιστηρίου Αθηνών από τον MSCI
- Ιράν: Περιορισμένα αποτελέσματα από τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ, αναφέρουν ΜΜΕ
- Σοβαρή ανησυχία των BRICS για τις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- Στα Νέα της Τετάρτης: Παγίδες αισθητήρων απλώνονται σε όλο το Αιγαίο