Τι είπε για τα καρναβάλια
Ο καθηγητής Μικροβιολογίας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Αλκιβιάδης Βατόπουλος φιλοξενήθηκε στον ΣΚΑΪ και είπε πως θα υπάρξουν κι άλλα…ξεσπάσματα της πανδημίας αλλά το θέμα είναι το κατά πόσο θα είναι θανατηφόρα.
Μιλώντας για τους σκληρούς δείκτες δηλαδή τους θανάτους και τους διασωληνωμένους, τόνισε ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα αρχίσουν σιγά – σιγά να πέφτουν σχολιάζοντας πως είναι δεδομένο ότι θα ηρεμήσουν τα πράγματα. Βέβαια, «αυτό δε σημαίνει ότι ήρθε το τέλος της πανδημίας» σχολίασε.
Αναφέροντας το αν θα γίνουν τα καρναβάλια, δεν φάνηκε και ιδιαίτερα αισιόδοξος δηλώνοντας ότι «ένα καρναβάλι προφανώς θα προκαλέσει συνωστισμό ανθρώπων. Ο συνωστισμός θα φέρει κρούσματα, αυτά θα φέρουν νόσο και επομένως και βαριά περιστατικά».
Δείτε επίσης: ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε δωρεάν rapid test σήμερα Τρίτη
- Σημαντικές αναβαθμίσεις στο ΟΑΚΑ με δύο νέες συμβάσεις
- Επιτυχής μεταμόσχευση νεφρού στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης από 14χρονο θύμα πνιγμού στον Άραχθο
- Κατρίνης: Υπάρχει κοινωνική ανάγκη για πολιτική αλλαγή σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις
- Πιερρακάκης για Ιράν-Ισραήλ: «Μας ανησυχεί όλους όταν φλέγεται η Μέση Ανατολή – Η κυβέρνηση ξέρει να διαχειρίζεται τις κρίσεις»
- Δημοπρατείται το νέο κλειστό γυμναστήριο στον Δήμο Ερμιονίδας