Το 12χρονο κορίτσι παραλίγο να πνιγεί σε παραλία στον Βόλο όταν πέρασε το πλοίο της γραμμής με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν απόνερα
Περιπέτεια που θα μπορούσε να της κοστίσει τη ζωή πέρασε μια 12χρονη στον Βόλο, την ώρα που κολυμπούσε. Τα απόνερα που δημιούργησε το πλοίο της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Σποράδων – Βόλου παραλίγο να αποβούν μοιραία για το 12χρονο κορίτσι που απολάμβανε με τους γονείς του το μπάνιο του στην περιοχή της Αγριάς.
Δημιουργήθηκε μεγάλο κύμα
Πιο συγκεκριμένα, στις 18.45 το απόγευμα, ένα μεγάλο κύμα αναστάτωσε την ηρεμία των νερών του Παγασητικού, όπως συμβαίνει καθημερινά μετά τη διέλευση πλοίων, με αποτέλεσμα το παιδάκι να κινδυνεύσει να πνιγεί.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr, αμέσως οι γονείς, αλλά και λουόμενοι έσπευσαν σε βοήθεια προκειμένου να απομακρύνουν τη μικρή κολυμβήτρια από τη θάλασσα με ασφάλεια και τα κατάφεραν.
Δείτε επίσης: Συναγερμός στη Γαλλία: Πυροβολισμοί στη Μασσαλία – Νεκρός ένας 14χρονος και δύο τραυματίες (vid)
- Συμφωνία Γαλλίας-Σαουδικής Αραβίας για παράταση στις πρόσθετες παραδόσεις ντίζελ «για όσο χρειαστεί»
- «Σεισμός» στο ελληνικό μπάσκετ: πώς αντέδρασε η Ευρώπη στις συλλήψεις Λιόλιου και διαιτητών
- Συγκλονίζει ο Νετανιάχου: Η ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος είναι «η μοναδική επιλογή»
- Σοκ για τη βομβιστική επίθεση στον Κολωνό: Η δήλωση Σκανδάμη για τους τραυματίες
- Έτοιμος για την Καϊράτ ο Παναθηναϊκός μετά την προπόνηση στο «Almaty Ortalyk Stadion»
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

