Ένας άνδρας 60 ετών έχασε τη ζωή του αργά χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα
Ένας άνδρας 60 ετών έχασε τη ζωή του αργά χθες το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα λίγο έξω από τον Αλμυρό, στην Ευξεινούπολη. Πρόκειται για τον γυναικολόγο Μίλτο Λαζαρίδη, ο οποίος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του και κατευθυνόταν προς την Όθρυ όταν για άγνωστο λόγο έπεσε πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο διερχόμενο αυτοκίνητο που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση.
Ο άτυχος γιατρός μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία Αλμυρού.
Δείτε επίσης: Κηφισός: Φορτηγό έπεσε στο ρέμα
- Αναγκαία η μεταρρύθμιση της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή, δηλώνει ο Τ. Θεοδωρικάκος
- Συλλήψεις οδηγών για υπερβολική ταχύτητα και οδήγηση χωρίς άδεια στη Θεσσαλονίκη
- Ηθική πράξη η προστασία του περιβάλλοντος, δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Τασούλας
- «Χαστούκι» Τραμπ από τη Βουλή των Αντιπροσώπων: Εγκρίθηκε πακέτο βοήθειας για την Ουκρανία και αυστηρές κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η συγκινητική επίσκεψη του Ατζούν Ιλιτζαλί στον Σταύρο Φλώρο στο κέντρο αποκατάστασης
![]()

