Στη σύλληψη πέντε νεαρών, εκ των οποίων οι τρεις ανήλικοι, για βανδαλισμούς στο τραμ της Βούλας, προέβη η αστυνομία.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στη Βούλα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο νεαροί ηλικίας 16 και 21 ετών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία και τρεις νεαροί ηλικίας 22, 17 και 16 ετών ως συνεργοί.
Οι νεαροί επέβαιναν σε συρμό του τραμ με δρομολόγιο Σύνταγμα-Βούλα και κατά την άφιξη του συρμού στον τερματικό σταθμό, δύο εξ’ αυτών, με τη συνδρομή των υπόλοιπων, έσπασαν τρία ακυρωτικά μηχανήματα και έβαλαν φωτιά σε κάθισμα, προκαλώντας και ρύπανση υαλοπίνακα.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, τους ακινητοποίησαν και τους οδήγησαν στο Τμήμα.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Δείτε επίσης: Super Κική: Έμεινε μισή και αποχωρίστηκε τα μπλε μαλλιά της
- Η Πρισίλα Πρίσλεϊ εκφράζει την αποδοκιμασία της για τον γάμο της Λίζα Μαρί με τον Μάικλ Τζάκσον
- Το κύπελλο Ελλάδας Betsson γιόρτασε το ποδόσφαιρο στη Λάρισα
- ΗΠΑ: Το μυστήριο των δίδυμων ανδρών που παρέλυσε τη Δικαιοσύνη – Πώς ένας βιασμός εξιχνιάστηκε μετά από 38 χρόνια
- Η Κομισιόν ενισχύει την κυβερνοασφάλεια στον τομέα των μεταφορών μέσω νέας ευρωπαϊκής οδηγίας
- Απώλεια για την Μπαρτσελόνα: Τρεις εβδομάδες χωρίς τον Φερμίν Λόπεθ