Η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν είναι σοβαρά τραυματισμένη και ανέλαβε ξανά το πόστο της
Η ελληνική σημαία που στεγάζεται στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής πίσω από τα έδρανα του προεδρείου, έπεσε στο κεφάλι μιας υπαλλήλου της Βουλής την ώρα που συνεδρίαζε η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Μάλιστα, το ατύχημα συνέβη όσο ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, μιλούσε για εργατικά ατυχήματα καθώς η επιτροπή συνεδριάζει προκειμένου να περάσουν από ακρόαση τα νέα μέλη του του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη υπάλληλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό και επανήλθε στην θέση της.
Δείτε επίσης: Κοτανίδου: Σταδιακά μειώνεται η πίεση στο ΕΣΥ
- Υγρός τάφος παραμένει η Μεσόγειος: Πάνω από 1.300 μετανάστες έχουν χάσει τη ζωή τους το 2025
- Η υποχώρηση της έντασης μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας: Ποιες είναι οι αμφιβολίες που παραμένουν;
- Στον ανακριτή οι ψυχίατροι της Αττικής μετά από μήνυση αστυνομικών για παράβαση καθήκοντος
- Μπόνι Μπλου: Η γυναικεία εξουσία μέσα από την αμφισβήτηση
- Ημερήσιες Ζωδιακές Προβλέψεις: Τα Do’s και Don’ts για σήμερα [Σάββατο 01.11.2025]
 
 
						 
  
